Gràcies, Llorenç

En un país oblidadís, amb una llengua que se’ns esmuny i amb un territori que ha patit tanta devastació no ens sobren sinó que ens falten persones que rescaten les paraules, juguen amb elles i n’inventen de noves. Llorenç Giménez fou un mestre -i un pioner- en l’art de contar rondalles, endevinalles o embarbussaments i embadalir criatures i adults.
Ni tan sols era necessari veure’l dalt de l’escenari perquè amb la seua bonhomia i el seu somriure burleta t’alegrava el dia allà on te’l trobares, ja siga en una manifestació o fent cua en una botiga.
Amb Ca Revolta col·laborà en tantes ocasions que és sobrer fer-ne un repàs. A soles o amb altres contacontes com Carles Cano, Vicent Cortés, Domingo Chinchilla o Almudena Francés. O llegint poemes acompanyat pel saxo de Bernat Martí. S’atrevia amb qualsevol repte que li proposàrem.
Hui és un dia trist per a la gran família d’amics i amigues de Llorenç. I tanmateix, ell ens diria que no perdérem l’alegria. Així serà.

Hui, dissabte 31 d’agost, podeu passar pel Tanatori Municipal de València a partir de les 12.00 h i fins a les 22.00 h per mostrar el vostre condol. La cerimònia de comiat i la incineració tindran lloc demà diumenge a les 16.00 h i 17.00 h, respectivament.

Llorenç Giménez amb Vicent Cortés, en l’espectacle ‘Dos pal sac’.

7.371 Comments

Add a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *